Portugese specialiteiten

Home | Portugese specialiteiten

Dé Portugese speciaalzaak

Takeaway-gerechten

Heel het weekend open

Dé Portugese speciaalzaak
Takeaway-gerechten
Heel het weekend open

Kom langs in onze winkel en ontdek de vele Portugese specialiteiten en delicatessen die wij aanbieden. Deze keuken is erg divers en in elke regio vind je authentieke gerechten die typerend zijn voor deze specifieke streek. Toch zijn er ook een aantal Portugese specialiteiten die bekend zijn over het hele land en ver daarbuiten. En natuurlijk bieden wij deze Portugese delicatessen ook aan in onze zaak.

Restaurant binnen
scheidingslijn
scheidingslijn

Wat zijn nu de typische Portugese specialiteiten?

Een van de bekendste Portugese specialiteiten en delicatessen is de sterke koffie die sommigen wel eens als bitter durven ervaren. Gelukkig zijn er heel wat verschillende soorten koffie bij ons verkrijgbaar, zodat er voor ieder wat wils tussenzit. Als voorgerecht is Caldo Verde dan weer zeer populair, een groene koolsoep met stukjes aardappelen en worst . Verder bestaan de specialiteiten en delicatessen van dit land voornamelijk uit Portugese vleeswaren zoals varkensvlees en andere charcuterie, en vis zoals kabeljauw, sardientjes, octopus en zeevruchten. Ook bij Portugese dranken zijn er een aantal specialiteiten die we in onze winkel aanbieden. Zo vind je bij ons heel wat verschillende wijnen, waaronder ook portwijn, een typisch aperitief of digestief. Wie op zoek is naar typische Portugese lekkernijen en delicatessen, ook in de vorm van desserts, zit meer dan goed in onze winkel. Bovendien kan je al jouw favorieten ook bestellen via ons takeaway-menu zodat je altijd en overal van heerlijke Portugese specialiteiten kan genieten.

Restaurant portugal eten
Lange eettafel in restaurant
Portugal koken

Ontdek onze unieke Portugese charme in hartje Antwerpen, en reis even terug naar Portugal.

scheidingslijn
scheidingslijn

Hulp nodig? Stel ons je vragen

In onze detailhandel met Portugese producten vind je dus heel wat specialiteiten en delicatessen om heerlijke maaltijden op jouw bord te toveren. We geven je bovendien graag advies en tips als je niet zeker bent welke drankjes het beste bij jouw maaltijd passen. Kom langs in onze winkel of neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen.

Restaurant binnen
Mercado Portugal